Boekhouden met osFinancials

OsFinancialsosFinancials is het boekhoudpakket voor iedereen. Ben je een beginnende of een ervaren ondernemer? osFinancials is het pakket waar je direct mee aan de slag kunt. Door de zeer uitgebreide basis, is osFinancials voor zowel kleine als grote ondernemingen een goed financieel pakket. Regelmatig worden er updates uitgebracht en nieuwe producten uitgebracht. Het basispakket is gratis te gebruikten voor sommige uitbreidingen moet worden betaald.

osFinancials is alleen beschikbaar voor Windows en Mac OsX

Samenvattend:

 • Een zeer uitgebreid basispakket
 • Diverse branchegerichte oplossingen
 • Is dmv instellingen op maat te maken
 • Door optionele plugins modulair uit te breiden

Downloadlink: osFinancials

  2 comments for “Boekhouden met osFinancials

 1. Gerard Nooitgedacht
  11 januari 2016 at 00:25

  osFinancials is geen open source software.

  Er moet namelijk betaald worden voor de source code, en voor de extra dingen.
  Dit noem ik geen open source, maar closed source. Bovendien kunnen de extra opties behoorlijk oplopen in de prijzen. Er worden nu ook commerciële componenten gebruikt, ipv andere alternatieven, die ook open source zijn, en ook evengoed werken.

  Bovendien laat de updates, ontwikkelingen erg lang wachten. Wanneer het een echte open source boekhoudpakket zou zijn, dan was het verder ontwikkeld, dan het nu is.

  • Hans
   11 januari 2016 at 13:47

   Gerard, Bedankt voor je reactie.
   Volgens de opgave van osFinancials is het basisprogramma wel degelijk opensource software (net zoals TurboCash). Zoals bij meerdere OS programma’s zijn inderdaad de meeste modules tegen betaling verkrijgbaar.
   Opensource betekent trouwens niet per definitie gratis. De broncode is open en daardoor voor iedereen te bekijken en aan te passen in tegenstelling tot closed source programma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *