Firefox

Firefox

Firefox

Mozilla Firefox webbrowser stelt u in staat om sneller, veiliger en efficiënter door internetpagina’s te bladeren.

De belangrijkste eigenschappen zijn het blokkeren van vervelende opspringende advertenties (pop-ups), tabbladen om meerdere internetpagina’s in één venster te zien en het openen van links op de achtergrond, zodat ze klaar zijn om te bekijken als u klaar bent om ze te lezen.

De werkbalken kunnen volledig worden aangepast. Bevalt de standaardvolgorde van de knoppen u niet? Klik dan met uw rechtermuisknop en kies “Aanpassen” of “Customize” en sleep de knop naar de gewenste lokatie.

U kunt de functionaliteit van Firefox aanpassen met een breed scala aan uitbreidingen. Met deze zogenaamde plug-ins kunt u uw internetreis aanpassen door automatische formulier aanvulling, het blokkeren van flash, spelletjes in het browservenster of hulpmiddelen om te bestuderen hoe webpagina’s worden gemaakt.

Verder is er een variëteit aan thema’s beschikbaar om de aanblik van de browser te veranderen. Het eenvoudige overstap-systeem importeert al uw instellingen, waaronder favorieten, wachtwoorden en andere gegevens uit Internet Explorer en andere browsers, zodat u meteen kunt beginnen met surfen.

Waarschijnlijk de beste reden om Firefox te gaan gebruiken is haar geavanceerde beveiliging. Omdat Firefox is ontwikkeld met uw veiligheid in het achterhoofd, houdt zij uw computer veilig van kwaadaardige spioneringssoftware door geen schadelijke ActiveX elementen te laden. Firefox biedt een uitgebreide lijst aan middelen om uw online activiteit privé te houden. In deze tijd van ongeremde virusaanvallen verkiezen internetgebruikers die zich bewust zijn van veiligheidsrisico’s Firefox, het veilige alternatief. Als u slechts één programma installeert van deze CD, zou dit Firefox moeten zijn.

http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.