Permalinks en Mailmerge

Binnen een week alweer een nieuwsbrief vergt toch wel wat discipline naast de andere werkzaamheden die gewoon doorgaan. Maar het is gelukt. Het mailsysteem (Enormail) dat de nieuwsbrief normaal verstuurt is nog steed niet in orde. Dat is best wel vervelend want nu moeten andere verzendmanieren gebruikt worden die er voor zorgen dat niet alle nieuwsbrieven aankomen. Maar met het nodige handwerk lukt dat ook deze keer wel weer. Wij wensen je veel leesplezier met de inhoud van deze brief.

In deze nieuwsbrief geven wij onder andere een aantal nieuwe tips voor het populaire WordPress en het opensource officepakket OpenOffice.org. De volledige nieuwsbrief vind je op de website.

Laat ook eens weten wat je vindt van de nieuwsbrief en de aangeboden inhoud. Je kunt daarvoor een reactie achterlaten op de contactpagina.

In deze nieuwsbrief onder andere:

  • Installatron updates
  • WordPress: Permalink wijzigen
  • OpenOffice.org Tips: Mailmerge met verschillende adreslijsten
  • Bestaande klanten kunnen nog steeds geld verdienen!

Tot slot

Deze nieuwsbrief sturen wij aan klanten en leden van de mailinglijst van MhwHosting. Heb je deze nieuwsbrief op een andere manier in handen gekregen en wil je hem voortaan rechtstreeks als eerste in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in. Je krijgt dan eerst een e-mail met daarin een link om je inschrijving te bevestigen. Pas daarna is inschrijving op de nieuwsbrief definitief.

Tot over veertien dagen.

Namens het MhwHosting team,
Hans Drost