Tips voor OpenOffice en WordPress

Vanaf vandaag wordt de volledige nieuwsbrief alleen via het web aangeboden. Inschrijvers op de mailinglijst krijgen uiteraard de aankondiging in hun mailbox met daarin de link naar de nieuwsbrief.

De volledige nieuwsbrief kun je hier lezen.

Nieuwsbrief 11 heeft de volgende inhoud:

Nieuwe versies van Joomla!

Installatron updates

WordPress

Wie wil beginnen met een WordPress website kan veel informatie vinden op internet. In dit artikeltje wil ik een paar punten de revue laten passeren waar je in het begin even aan moet denken.

OpenOffice.org Tips

In deze nieuwsbrief geven wij korte tips voor het werken met OpenOffice.org. In nieuwsbrief 9 heb je kunnen zien hoe je bijvoorbeeld een adressenbestand kunt registreren in OpenOffice.org. Na registratie kun je deze gegevens gebruiken voor bijvoorbeeld het afdrukken van etiketten, dat heb je kunnen lezen in nieuwsbrief 10. In deze nieuwsbrief laten we zien hoe je databasegegevens kunt samenvoegen met een standaardbrief.

Bestaande klanten kunnen nog steeds geld verdienen!

Lees op de website meer over deze actie.

Deze nieuwsbrief sturen wij aan klanten en leden van de mailinglijst van MhwHosting. Wil je hem voortaan rechtstreeks en als eerste in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in. Je krijgt dan eerst een e-mail met daarin een link om je inschrijving te bevestigen. Pas daarna is inschrijving op de nieuwsbrief definitief.

Namens het MhwHosting team,

Hans Drost