Een boek over het opmaken van een boek

volgorde van pagina's in een boekAl een tijdje ben ik bezig om een boek te maken over het opmaken van een boek met LibreOffice Writer. Door allerlei omstandigheden wilde het maar niet vlotten met de voortgang. Maar nu begint dan toch eindelijk het einde in zicht te komen: mijn boek is bijna klaar 😉

Ik ga het boek in eigen beheer uitgeven als een printing on demand uitgave. Daarvoor heb ik me aangemeld bij ISBN om een uitgeversprefix te krijgen zodat ik zelf een ISBN kan aanvragen.

Dat is allemaal gelukt, dus kan ik nu het boek gaan afronden. De omslag van het boek was al klaar maar nu moet de barcode er nog opgezet worden door de vormgever. Dan kan ik de omslag uploaden naar de drukker en volgt het spannendste deel: een proefdruk laten maken van het boek.