Internet Marketing Training

Van de week heb ik me ingeschreven voor de Internet Marketing Training van Eelco de Boer. Ik volgde hem al langer en had al eens Verdienmodellen bij hem aangeschaft. Dat is me goed bevallen. Eelco weet iemand te inspireren juist als je zelf denkt van ‘dat gaat me nooit lukken’.

Gisteravond (woensdag) was de lancering van de Internet Marketing Training. Direct de video’s bekeken en de eerste opdracht uitgevoerd: een weblog installeren. Mijn domeinnaam hans-drost.nl had ik al geregistreerd. Hetzelfde  com-domein heb ik trouwens al sinds 1995!

Nu wordt het rondneuzen in WordPress wat er allemaal mee kan en het e.e.a een beetje naar smaak aanpassen.

O ja, de domeinregistratie en de webhosting doe ik trouwens zelf via mijn eigen hostingbedrijfje MhwHosting. Is wel zo gemakkelijk.

H.