De proefdruk van Zelf een boek opmaken met LibreOffice is binnen

Zelf je Boek opmaken met LibreOffice WriterDe proefdruk van mijn boek ‘Zelf een boek opmaken met LibreOffice Writer’ is eindelijk binnen. En ik moet zeggen: het valt helemaal niet tegen šŸ˜‰

Integendeel. Ik vindt het er perfect uitzien. Dat geeft wel een gigantische kick om je eigen boek waar je al zolang op hebt zitten zwoegen nu eindelijk in handen te hebben.

Nu volgt nog even een vervelend karweitje: het van voor naar achteren en van achteren naar voren doorspitten van het boek of alles wel correct is. Niet alleen de tekst maar ook de afbeeldingen, tabellen en attentieblokken; staat alles wel op de juiste plaats, enz.

Als ik nog rare dingen tegenkom, moet ik die eerst verwerken in het manuscript, dat opnieuw uploaden naar de printing on demand drukker, weer een proefdruk aanvragen en dat weer controleren. Dan kan ik hopelijk de eerste oplage bestellen. Kortom, ik heb nog wat te doen en ben nog even van de straat šŸ˜‰